Κόστος μεταφορικών

Κατηγορία Βάρους Νο.1 – Από 0 έως 10 κιλά τα μεταφορικά είναι 5€ Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ήμερες με ταχυμεταφορική (courier). Ισχύει Αντικαταβολή.

Κατηγορία Βάρους Νο.2 – Από 10 έως 25 κιλά τα μεταφορικά είναι 7,50€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-4 εργάσιμες ήμερες με Courier η πρακτορείο μεταφορών.

Κατηγορία Βάρους Νο.3 – Από 25 έως 50 κιλά τα μεταφορικά είναι 12€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών.

Κατηγορία Βάρους Νο.4 – Από 50 έως 150 κιλά τα μεταφορικά είναι 25€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών.

Κατηγορία Βάρους Νο.5 – Από 150 κιλά και άνω τα μεταφορικά είναι 50€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών.

Αντικαταβολή (3€)

Ισχύει μόνο για αποστολές με ταχυμεταφορική (courier).. Για αποστολές με πρακτορείο μεταφορών θα πρέπει να προηγηθεί προεξόφληση είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Τρόποι Αποστολής και Παράδοσης:

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Ταχυμεταφορική (Courier).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα thorma.gr συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική ACS, η οποία καλύπτει παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ήμερες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από την αποθήκη μας. Το κόστος των μεταφορικών αναγράφεται σε κάθε παραγγελία σας στην ηλεκτρονική σελίδα μας και μπορείτε να το ελέγξετε προτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο).

Προϊόντα μεγάλου όγκου ή και προϊόντα βάρους άνω των 20kg αποστέλλονται με συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο).

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 3-4 ημέρες. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. Για την παράδοση στο εσωτερικό ή στον όροφο του σπιτιού σας ή σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά πρέπει να κάνετε ειδική συμφωνία με την μεταφορική για το επιπλέον κόστος.

Μενού